Co. ηλεκτρονικής Screenage Shenzhen, ΕΠΕ

 

Ειδικευμένος για τους εξοπλισμούς επίδειξης Comercial

 

 

Αρχική σελίδα
προϊόντα
Σχετικά με εμάς
εργοστάσιο Περιήγηση
Ποιοτικός έλεγχος
Επικοινωνήστε μαζί μας
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Shenzhen screenage electronics Co., Ltd

καλής ποιότητας Περίπτερο οθόνη αφής για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Περίπτερο οθόνη αφής για τις πωλήσεις
Έχουμε αγοράσει τα προϊόντα της επιχείρησής σας για 4 έτη. Και η ποιότητα είναι πολύ υψηλή. Ευχαριστίες για τη μακροπρόθεσμες υποστήριξη και τη συνεργασία σας.

—— Kishore Tod

Οι ευχαριστίες για τη σκληρή εργασία σας για το πρόγραμμα περίπτερων αγγελιών μας, την επαγγελματική υπηρεσία, τα ποιοτικά προϊόντα και την ανταγωνιστική τιμή σας είναι πολύ εντυπωσιακές.

—— Toshiaki

Γρήγορα απάντηση και πλήρως κατανόηση ποιας είναι η απαίτηση του πελάτη, επαγγελματικός, σοβαρή, συμπαθούμε την επιχείρησή σας

—— Νικ

Ο καλός φίλος, μας διδάσκει σε αυτόν τον τομέα βαθμιαία, εκπαιδεύει το μηχανικό μας, ευχαριστεί για την καλή σχέση

—— Robert Gregory

Σας ευχαριστώ για τα καλά προϊόντα, υποστήριξη, όλα στην Κίνα!

—— Pahmed Senne

Είμαι Online Chat Now

Shenzhen screenage electronics Co., Ltd

1 2 3 4
Shenzhen screenage electronics Co., Ltd Shenzhen screenage electronics Co., Ltd Shenzhen screenage electronics Co., Ltd Shenzhen screenage electronics Co., Ltd
Το εργοστάσιό μας Εργοστάσιο Γραφείο Γραφείο

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : SCREENAGE
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~120
Ετήσιες πωλήσεις : 1000000-1500000
Ιδρύθηκε Έτος : 2008
Εξαγωγή pc : 70% - 80%

Καθιερωμένος το 2008, εστίαση ηλεκτρονικής Shenzhen Screenage στην εμπορική ανάπτυξη προϊόντος, την κατασκευή και τις πωλήσεις επίδειξης LCD. Τώρα Screenage έχει τα κύρια προϊόντα σειράς τους συμπεριλαμβανομένου του ψηφιακού συστήματος σηματοδότησης, του μόνιμου περίπτερου πατωμάτων, του βιομηχανικού οργάνου ελέγχου LCD, του όλος--ενός PC και LCD διαλογικό Whiteboard. Μετά από τα έτη ιζηματογένεσης, υπάρχει επίδειξη περισσότερου από 100.000 LCD που τρέχει σε όλο τον κόσμο που γίνεται από Screenage στη χρήση στις διαφορετικές περιοχές όπως την ασφάλεια, κυκλοφορία, τράπεζα, νοσοκομείο, εκπαίδευση, λιανική πώληση και mart. Το Screenage παρέχει τη συνολική λύση υλικού & λογισμικού για το ψηφιακό σύστημα σηματοδότησης, το όργανο ελέγχου CCTV LCD και τον τηλεοπτικό τοίχο, όχι μόνο παρέχετε τα διαφορετικά μεγέθη επίδειξης από 19» σε 82» αλλά και παρέχετε τις προστιθεμένης αξίας υπηρεσίες και τα προσαρμοσμένα προϊόντα.

 

Το Screenage έχει εγκαταστάσεις τετραγωνικών μέτρων 2.500 στην πόλη Shenzhen, επαρχία Γκουαγκντόνγκ, με τις εγκαταστάσεις περιφράξεων μετάλλων μας, μπορούμε να καλύψουμε την πλήρη διαδικασία παραγωγής για το μηχανικά μέρος και το ολοκληρωμένο προϊόν. Λόγω του επαγγελματικού τμήματος Ε&Α τους, Screenage μπορεί όχι μόνο να κάνει τη μαζική παραγωγή για τα τυποποιημένα προϊόντα τους αλλά μπορεί επίσης να κάνει το cOem/την παραγωγή ODM να βασιστεί στη διαφορετική απαίτηση από τους πελάτες.

 

Η επιλογή Screenage της επιχειρησιακής συνεργασίας, δεν είναι πρώτιστα βασισμένη στην ποσότητα διαταγής αλλά και από την άποψη των κοινών οραμάτων, της επιχείρηση-αξίας, της μακροπρόθεσμων αύξησης και της αποδοτικότητας και για τα δύο κόμματα.

 

Αυτά τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στις ΗΠΑ, την Ευρώπη, τη Νοτιοανατολική Ασία, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και άλλες χώρες και περιοχές. Αυτά τα προϊόντα είναι κατάλληλα για στα μέρη των περιοχών, όπως τα κτήρια, τα καταστήματα, τα ξενοδοχεία, τις υπεραγορές, τους σιδηροδρομικούς σταθμούς, τις στάσεις λεωφορείου, τους αερολιμένες, τα taxis, τα λεωφορεία και άλλες υπαίθριες περιοχές. 

Η ποιότητα είναι ο πιό sincerest σεβασμός μας που προσφέρεται στους πελάτες μας σε όλο τον κόσμο, και είναι ο περισσότερος σοβαρός παράγοντας για μας για να κερδίσει τις καρδιές των πελατών μας και να βρεί τις μακροπρόθεσμες επιχειρησιακές σχέσεις με τους πελάτες μας. Με την έρευνα, την ανάπτυξη και την κατασκευή αυτών των ετών, έχουμε συσσωρεύσει την ειδικές εμπειρία και τις μεθόδους μας για να ελέγξουμε την ποιότητα μέσω ολόκληρης της διαδικασίας, υλική, και. Ειδικά για την υλική ποιότητα, έχουμε ιδρύσει τις σταθερές σχέσεις με τους προμηθευτές μας και έχουμε επενδύσει ακόμη και σε μερικές επιχειρήσεις ανεφοδιασμού για να ελέγξουμε άμεσα την ποιότητα. 

Η παροχή των υπηρεσιών πέρα από τις προσδοκίες των πελατών μας είναι ο σκοπός μας. Οι άριστες pre-sales μας υπηρεσίες και οι υπηρεσίες μεταπωλήσεων μας έχουν κερδίσει καρδιές πολλών πελατών. 

Η προσαρμοσμένη υπηρεσία που παρέχουμε έχει βοηθήσει τους παγκόσμιους πελάτες μας να λύσουν τα μέρη των προβλημάτων και μας έχει βοηθήσει να πάρουμε τις υψηλές ανταμοιβές από εκείνους που έχουν προσαρμόσει τα προϊόντα στην επιχείρησή μας. Εκτός από την παροχή των εξαρτημάτων προϊόντων, όπως οι κάρτες ΘΦ, οι κάρτες SD, οι κάρτες αστραπιαίας σκέψης USB και οι αναγνώστες καρτών, παρέχουμε επίσης στους πελάτες μας την τεράστια ευκολία. 

«Το επάγγελμα κάνει τέλειος Η τιμή δημιουργεί το αμοιβαίο όφελος» είναι η επιχειρησιακή ηθική μας. 

Η τεχνολογία της βιομηχανίας LCD αναπτύσσεται γρήγορα. Αντιμετωπίζοντας την παγκόσμια αγορά, θα ακολουθήσουμε τις τάσεις, που αυξάνονται και που ωφελούνται μαζί με τους πελάτες μας και που παρέχουν στους πελάτες τα νεώτερα προϊόντα και τις άριστες υπηρεσίες στην Κίνα.

Shenzhen screenage electronics Co., Ltd

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen screenage electronics Co., Ltd

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Allen Lei

Τηλ.:: 86-755-27336400

Φαξ: 86-755-61503306

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)